onsdag, maj 09, 2007

FIlmklubben

Den stolta filmklubben jag berättade om tidigare har legat lite på is ett tag.. vi båda producenter var dator-lösa ett tag. Men nu ska det tas upp igen! Ska försöka mig på att få till det med Windows Moviemaker. Det blir spännande


Visst är det typiskt att alla fyller år och så på våren?! Man får lite torka på presenter.. idag ska jag ut och jaga lite

Här om dagen var det en kund som kallade på mig som "gutten" eller så. Lagom uppmuntrande. Kanske är dags att spara ut håret och börja sminka sig ändå :)

Dagens norska ord:
Kjærste = flickvän / pojkvän

Shallabais

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej EMS

vadnudå det är fredag å du har inte rapporterat nåt sen i onsdas, vafalls!!!!!!!!!!!!
Roar du dej endast, detta är inte akceptabelt..

Då skall du få en upg av mej, som vi testat i 2 olika varianter.

Du skall taga ett stycke köttbit, grytbitar eller stek strimlas i mindre bitar, finare kött såsom biff eller filé kan skäras lite grovare. Mängden spelar mindre roll, men jag tror du har lagom stora bitar.

1 gul hackad lök
2 röda paprikor
3 matskedar dijonsenap
4 dl grädde, det går även att blanda krämfräch och kessella istället eller kombinera alla 3 så du får lagom mängd vätska.
2 st hönsbuljongtärningar
smör

Bryn köttet(grytbit och stek skall kännas möra) med löken
Blanda i paprikan och fräs ytterligare någon minut.
Salta & peppra
Blanda i senapen & rör om.
Häll på grädden & lägg i buljongtärningarna.
Koka upp, sänk värmen låt puttra (inte prutta) i ca 5-10 minuter.

Servera med ris, klyftpotatis eller kokt d:o samt en fräsch grönsallad eller broocklyn & sockerärtor eller bönor i en vinegrätt eller både&.

Kan detta vara något som faller damen på läppen.

kram & bon apetit.