onsdag, oktober 25, 2006

2 månader

Nu har jag bott här i Oslo i två månader. Tänk - först sov jag bara här i mitt lilla kalla rum på en luftmadrass med hybelkaninerna =) Men rätt så snart kom förstås mamma och far med mina saker..
Måndagen efter torsdagen jag kom, så började jag ju jobba - sen har bara tiden gått! Men det är så skönt här, lagom mycket som händer =)

I helgen är det match!! Och jag får ÄNTLIGEN spela! jihooo det blir hyvens kul


En annan sak.. Ni som trodde att VISA-kort var något man kunde använda i hela världen - att det liksom är det som är lite av konceptet med VISA - Ni har fel!! För i Norge, ser ni, så har de inte riktigt kommigt på det fiffiga med utländska VISA-kort! Härligt va. Så då får man betala 50 spänn i avgift till sin bank varje gång man tar ut kontanter istället - för att sen gå tillbaka till stället där man ville handla och betala cash
Hehe. Jag är inte så bitter som det låter - men visst är det konstigt?!?!?! De stackarna som sitter i kassan har såklart ingen bra förklaring.
Men då vet ni iaf =)


Elvis Costello är en ny favorit! Jag har fått låna två skivor till, och de är faktiskt gör-bra
Jag ska nog börja köpa lite fler CD-skivor - det är ju rätt trevligt! (En anledning är förstås att jag inte har all musik jag brukar ha på datorn just nu =) )

Snart ska jag på utflykt till Göteborg!!!! Ser fram emot det...


Det hade varit kul att sjunga här nånstans i nån kör eller så. Stine som bor här hade tänkt börja i någon slags socialist-kör, men jag tror inte det har blivit av.. hade kanske varit festligt =) sjunga en massa vänster-radikala ramsor och sånger! haha, så är det nog inte. Eller?
MEN jag får nog nöja mig med att sjunga för mig själv när jag går till och från jobbet. Ni vet ju själva hur bra det låter när man lyssnar på musik med öronproppar, och sjunger till... hehe


Dagens norska ord:
Slange = orm
Det var en dam i Kristiansand som hade hittat en pystonslange i sin toalett!!! Fy bubblan


So long!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det låter verkligen som en norge-historia den där VISA-korts-grejen. (Finns den med i eran bok, Mamma?)

Anonym sa...

Det låter verkligen som en norge-historia den där VISA-korts-grejen. (Finns den med i eran bok, Mamma?)

Du får gärna ta med Elvis Costello när du kommer hem och bakar så kan vi lyssna nere i källaren. :)

Anonym sa...

Bra at du likte musikken :b